Skip to content

Biobaserade smältlim

Joakim Einarsson

070 523 50 53
joakim (at) limgro.se

Jonas Haag

011 36 51 01
jonas (at) limgro.se

Detta är inget nytt för LIMGRO, vi har levererat biobaserade smältlim till mängder av kunder sedan 1990-talet främst för att sänka appliceringstemperaturen och där igenom förbättra arbetsmiljön. Under senare år har dock många valt att byta till nyare, effektivare, helsyntetiska alternativ som bland annat är bättre för livsmedelssäkerhet samt skonsammare mot utrustningen.

I dag kan vi också erbjuda metallocenebaserade limmer med bio-harts från tallolja, genom detta uppnås det bästa av två världar, lite som att ha kakan och äta den. Dessa limmer erbjuder bra prestanda, livsmedelssäkerhet och minskar samtidigt miljöpåverkan i er produktion.

Kontakta oss ni också om ni vill veta mer om våra delvis biobaseradesmältlimmer eller de moderna smältlimmerna med bio-harts.