Henkel

LimGrossen är idag Premium Partner och återförsäljaren på den svenska marknaden för de flesta branscher och varumärken inom Henkel. Med vår mindre mer flexibla organisation kan vi bättre uppfylla kunders krav & önskemål till rätt kostnad. Henkel världens största limtillverkare köpte limdivisionen inom NSC inklusive Norrköpingsfabriken år 2008.

LimGrossen startades av tidigare medarbetare på National Starch & Chemicals AB i Norrköping. Som försäljning & servicebolag hanterar vi det stora flertalet kunder i Sverige.
Vi ser framåt och finns här för Er om ni har frågor eller behöver hjälp.


Vårt samarbete

Henkel är världens största limproducent, men tillverkar också hår och rengöringsprodukter.
Henkel grundades 1876 och har ledande marknadspositioner över hela världen, både på konsument- och industrisidan med välkända varumärken som Persil, Schwarzkopf, Loctite och Plastic Padding. Henkel äger numera den gamla Hernia fabriken i Norrköping.

Vi var tidigare distributör åt National Starch & Chemicals, som köptes upp 2008.
Henkel, vars huvudkontor ligger i Düsseldorf i Tyskland, har cirka 48.000 anställda i hela världen och räknas som ett av de mest internationella Tysklandsbaserade företagen på den globala marknaden. Människor i hela världen litar på varumärken och teknologier från Henkel.

Detta innebär att vårt sortiment och våra möjligheter idag är betydligt bättre
för att tillgodose Ert behov.

henkel världens största limtillverkare