Skip to content

Vi introducerar Optima Bio 40 – Det hållbara limmet till förpackningar

På LIMGRO förstår vi vikten av hållbara förpackningslösningar. Vi är därför extra glada att kunna presentera vår senaste produkt, Optima Bio 40 – Är inte bara delvis biobaserat men även lokalt producerat, vilket är extra bra för miljön.

Bio 40 är perfekt för företag som vill minska sitt koldioxidavtryck samtidigt som de behåller säkra och hållbara förpackningar. Bio 40 är idealisk till förpackning av livsmedel och e-handelsprodukter med bra pot-life och utmärkta bindningsegenskaper. Limmet produceras dessutom lokalt, vilket minskar utsläppen från transporter och stödjer vårt samhälle med arbetstillfällen.

Vi är mycket stolta över vårt engagemang för hållbarhet och lokal produktion, och vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder en produkt som uppfyller båda dessa mål. Genom att välja Bio 40 kan du gå med oss i vårt arbete för att skapa en mer hållbar framtid.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur Optima Bio 40 kan gynna ditt företag och hjälpa dig att nå dina hållbarhetsmål.