Skip to content

Vårt nya lokalt producerade smältlim: Optima EVO 400

Joakim Einarsson

070 523 50 53
joakim (at) limgro.se

Jonas Haag

011 36 51 01
jonas (at) limgro.se

På LIMGRO är vi glada över att kunna tillkännage lanseringen av vår senaste produkt, Optima EVO 400. Detta lokalt producerade smältlim är av senaste teknologin och av högsta kvalitet, vilket ger operatörerna en premiumprodukt som de kan lita på.

EVO 400 är ett rent smältlim med de bästa råvarorna, vilket innebär att det inte är en blandad hybrid. Detta säkerställer att limmet alltid behåller sin kvalité och ger en stark och långvarig bindning. Den är designad speciellt för livsmedelsförpackningar men väldigt allround, vilket ger era operatörer ett pålitligt lim och en slutprodukt ni kan lita på.

Lim är för många av våra kunder en liten men viktig råvara och det är därför vi har tagit fram Optima EVO 400 som ett lim ni kan lita på att alltid fungera som ni tänkt och samtidigt ge en exceptionell användarupplevelse. Med EVO 400 kommer operatörerna inte ha några driftstopp när det gäller limning. De kommer inte heller att ha några igensatta munstycken av bränt lim, vilket kan vara ett vanligt problem med lim av lägre kvalitet.

En annan viktig fördel med EVO 400 är dess exceptionella hållbarhet i grytan även kallat pot-life. Detta innebär att limmet kommer att behålla sin kvalitet och konsistens under längre perioder än andra smältlim. Med konstant viskositet har ni möjlighet att optimera limförbrukningen då ni alltid får samma mängd lim vid varje skott. Genom att välja en lokalt producerad produkt, minskar utsläppen från transporter och samtidigt stödjer ni vårt samhälle med arbetstillfällen. Genom att välja EVO 400 kan du gå med oss i vårt arbete för att skapa en mer hållbar framtid.

Vi är glada över att kunna erbjuda denna förstklassiga produkt till våra kunder. Om du är intresserad av att lära dig mer om EVO 400 eller något av våra andra lokalt producerade smältlim, kontakta oss idag. Vårt team av experter är alltid redo att hjälpa dig att hitta den perfekta limlösningen för dina specifika applikationsbehov.