Skip to content

3D Filament och granulat till industrin

Joakim Einarsson

070 523 50 53
joakim (at) limgro.se

Jonas Haag

011 36 51 01
jonas (at) limgro.se

Efter alla år vi levererat smältlim till industrin har vi nu tagit klivet in på ett yngre segment nämligen additiv tillverkning. Likheterna är många och vi som alla andra tycker det är mycket spännande med möjligheterna inom denna nisch. Vi har tagit fram filament och granulat till 3D skrivare som håller hög kvalité med fokus på industriella applikationer.

Oavsett om det är prototyp eller framtagande av reservdelar eller komponenter kan vi hjälpa er. Våra smältlim är kända för att hålla hög kvalité och ge resultat som överträffar förväntningarna, våra 3D filament kommer likaså inte göra er besvikna. Förutom att sortimentet består av standard filament som tex PLA, ABS, PETG etc är vårt fokus på mer special material som industrin efterfrågar.

Önskar ni mer information tveka inte att höra av er till oss.